#caravanityluifel

by campooz new

Caravanity meets CampooZ

Campooz is een jong bedrijf met unieke vouwwagens uit Assen. Op de Kampeer en Caravan jaarbeurs 2019 vielen ze enorm op met hun prachtige ontwerpen en kleuren. We waren allebei zeer enthousiast over elkaars werk en al gauw ontstond het idee om mijn grote droom waar te maken; Een unieke Caravanityluifel op de markt brengen.

Na een geslaagde meeting in Assen met koffie en M&M’s hebben we besloten;  dit moet een luifel worden die kleur brengt op de campings en hij moet compleet anders zijn dan andere luifels.
Als je caravan helemaal naar wens is hoort daar een eyecatcher van een luifel bij.

Het schitterende ontwerp is gemaakt door Gert. Met een knipoog naar de 70’s en een retro feeling. Voor zowel hagelnieuwe caravans, youngtimers en oldtimers. Eindelijk is ‘ie daar! Dè luifel waar iedereen op zat te wachten.

Bestel deze unieke Caravanityluifel

Materialen

Luifel: 280 grams Ripstop Katoen
Kleur doek : Okergeel/ oranje met antraciet bies
Frame: Lichtgewicht Aluminium met quickgrip buisklemmen
Buizen: 25/22 mm doorsnee
Gewicht luifel : +/- 7 kg
Gewicht Frame : +/- 8 kg
Inclusief: Luifeldoek, 3 staanders, 3 nokliggers, 1 zwarte spanband, haringen, twee geintegreerde spanbanden en 2 handige opbergtassen

Welke maat?*

  • 300 cm
  • 325 cm
  • 350 cm
  • 375 cm
  • 400 cm
  • 425 cm


Hoe bepaal je de juiste maat?

Dit geldt voor de standaard type caravans;  Meet de bovenkant van de peesrail van je caravan/camper van halverwege de ronding tot halverwege de ronding.  Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de 300 cm. Is de lengte 405 cm? Dan kies je voor de 400 cm.

Voor caravans (o.a Eriba) en buscampers met alleen een rechte dakrail en gestroomlijnde caravans meet je alleen het rechte deel van de dakrail. (geen bochten mee meten)
Bij twijfel mag je altijd contact opnemen.

Tekening van de luifel