De perfecte aanwinst voor jouw kleine caravan of buscamper: De kleine Caravanityluifels

Een langgekoesterde wens

Sinds de productie van de Caravanityluifel by Campooz ontvingen we vaak dezelfde vraag: zijn er ook Caravanityluifels beschikbaar voor kleinere caravans? Het antwoord is eindelijk hier en het is een enthousiaste “Ja!” Na veel vragen, overwegingen, en zorgvuldige ontwikkeling, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat speciale Caravanityluifels voor de compacte caravanliefhebbers onder ons een realiteit zijn geworden. Of je nu een trotse eigenaar bent van een Eriba Puck, een Yvonne Mostard, een Constructam, een T@B, een Kip Compact, Kip Shelter, Predom, of een van de vele andere charmante kleine caravanmerken, de nieuwe Caravanityluifels zijn ontworpen om jouw ‘kleine’ geluk op wielen te verrijken.

Kleur en comfort

De nieuwe kleine luifels, vormgegeven in een stijlvolle oker/oranje kleur, brengen niet alleen kleur en sfeer naar je campingplek, maar zorgt ook voor dat extra comfort en bescherming waar elke kampeerder naar verlangt. En als je zo trots bent op je caravan of buscamper, dan wil je ook graag een stijlvolle luifel met kleur, ipv het standaard grijs/blauwe luifeltje. De Caravanityluifel past door z’n prachtige warme oker/oranje kleur zowel prachtig op oldtimer caravans als hagelnieuwe caravans. 

Hoe wil jij er deze zomer bij staan?

Dankzij de allereerste bestellingen, die al drie jaar geleden geplaatst werden, hebben we al een voorproefje van hoe deze luifel eruit ziet wanneer deze straks jouw caravan helemaal compleet maakt. 
Gelukkige eigenaren van de eerste Caravanityluifels hebben ons voorzien van foto’s die een glimp bieden van het perfecte plaatje. Zo kan jij er komende zomer ook bij staan. 

Pre-order jouw luifel vandaag

Geïnteresseerd in een van deze prachtige kleine maten luifels? Het goede nieuws is dat je niet langer hoeft te wachten. Pre-order jouw speciale maat luifel vandaag nog en wees verzekerd dat deze op tijd wordt geleverd voor de zomervakantie. Zodra de luifels leverbaar zijn, worden ze direct naar jou toegezonden, zodat je ruimschoots voor de zomervakantie van jouw nieuwe aanwinst kunt genieten.

Een belofte van kwaliteit en stijl

Bij het ontwerpen van de Caravanityluifels voor kleine caravans hebben we niet alleen gedacht aan het prachtige uiterlijk, maar ook aan duurzaamheid en functionaliteit. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je luifel bestand is tegen zon en regen, terwijl het tegelijkertijd een stijlvol statement maakt. De warme kleur oker/oranje is niet alleen trendy, maar ook vrolijk om het ultieme kampeergevoel te ervaren.
Het doek is gemaakt van een stevig 280 grams ripstop stof (soort paardendeken materiaal) Wat heel snel droogt en waar eventuele kreukels heel snel uitgaan. Die heel strak opgezet kan worden en toch heel lichtgewicht is. 

Voorbereid op avontuur

Of je nu plannen hebt voor een weekend weg of een langere vakantie door Europa, de Caravanityluifel by Campooz is jouw ideale reisgezel. Met deze luifel ben je altijd voorbereid op zonnige dagen en onverwachte regenbuien. Het biedt de perfecte schaduwplek om te ontspannen met een boek, te genieten van de lekkerste campinggerechten of de mooiste blikvanger van de camping te zijn.

Een investerering in geluk

Investeren in een Caravanityluifel is niet alleen een praktische keuze, het is ook een investering in jouw kampeergeluk. Het toevoegen van zo’n mooie retro look luifel aan je caravan verhoogt niet alleen het comfort en de functionaliteit van je buitenruimte, maar het versterkt ook de aantrekkingskracht van je kampeerplek, waardoor jouw kleine caravan de aandacht trekt. Wil je geen nieuwsgierige campinggasten tijdens je verblijf? Koop dan vooral geen Caravanityluifel 😉

Eindelijk iets moois en passends

De introductie van deze speciale Caravanityluifels voor kleine caravans zorgt ervoor dat je eindelijk ook iets moois kunt opzetten aan je caravan. Tot voor kort was er geen stijlvolle luifel te verkrijgen en kon je alleen maar een luifel op maat laten maken. Bereid je voor op een zomer vol gemak, stijl, en onvergetelijke herinneringen met jouw kleine caravan of camperbusje, nu verrijkt met de schoonheid en functionaliteit van een Caravanityluifel.

Bestel jouw perfecte luifel

De vraag naar Caravanityluifels voor kleine caravans was duidelijk en dankzij jouw enthousiasme hebben we deze wens werkelijkheid kunnen maken.

Bestel jouw Caravanityluifel vandaag nog en maak je klaar om jouw kleine caravan of camperbusje te laten stralen op de camping deze zomer.

Meten=weten. Kijk op de website voor de meetinstructies als jouw type caravan hier niet bij staat. Twijfel je over de maat? Stuur dan een foto of plaatje van jouw caravan naar Judith van Caravanity (telefoonnummer; 0643182324) dan hoor je snel hoe je moet meten en welke maat je nodig hebt voor jouw kampeermiddel.

Eriba Puck: 180 cm
Kip Shelter met deur aan achterzijde: 180 cm
Predom zonder badkamer: 225 cm
T@B 320: 250 cm